مهندس منشادی 09120419151

خدمات فیوژن – فیوژن فیبر نوری

زمان مطالعه: 8 دقیقه
فیوژن فیبر نوری

شرکت مجری فیبر نوری - خدمات فیوژن زدن

ارائه خدمات بستر سازی فیبر نوری شامل :  فروش تجهیزات فیبر نوری  ، کابل کشی فیبر نوری ، فیوژن زدن فیبر نوری

فیوژن زدن فیبر نوری

حفاری با ماشین ترنچر کابل کشی فیبر نوری

از بروز ترین ابزار و تجهیزات کار برای آماده کردن بستر سازی فیبر نوری استفاده می شود . شیار زنی برای مسافت ها طولانی کابل کشی زمینی فیبر نوری با ماشین ترنچر صورت می گیرد.

تیم با تجربه و متخصص بستر سازی فیبر نوری

خدمات ارائه شده در زمینه بستر سازی فیبر نوری اعم از کابل کشی هوایی ، زمینه و فیوژن زدن را با تیم آموزش دیده زیر نظر مهندس منشادی انجام می دهند

فن آوری های منحصر به فرد برای فیوژن زدن فیبر نوری

اتصال فیوژن پروسه‌ای است که در آن دو فیبر به طور دائم به یکدیگر متصل می‌شوند. که با استفاده از بروز ترین دستگاه فیوژن انجام می دهند.
افتخار ما

13 سال سابقه در خدمات فیبر نوری - فیوژن زدن

بستر سازی فیبر نوری که شامل : فروش تجهیزات فیبر نوری ، کابل کشی فیبر نوری ، فیوژن کاری و خدمات فیوژن برای ارتقای امنیت و کیفیت سیستم های شبکه و امنیتی برای ساختمان ها است

0 +

پروژه با موفقیت به پایان رسید

سال 0 +

سابقه در شبکه داخلی - فیبر نوری - دوربین مداربسته تحت شبکه

0 +

پروژه های در حال اجرا شبکه داخلی - فیبر نوری - دوربین مداربسته تحت شبکه

0

پروژه ها فیوژن زدن بستر سازی فیبر نوری

فیوژن زدن خدمات فیوژن

شرکت مجری فیبر نوری - فیوژن زدن فیبر نوری

انجام تمام خدمات برای اجرا پروژه فیبر نوری اعم از فروش تجهیزات فیبر نوری ، حفاری و شیارزنی برای کابل کشی زمینی فیبر نوری ، ساخت دکل برای کابل کشی هوایی فیبر نوری، استفاده از فنر  برقی برای کابل کشی زدن فیوژن فیبر نوری با استفاده از بروز ترین دستگاه فیوژن ، تست فلوک و غیره در شرکت ایمن الکترونیک یاس انجام می گیرد

خدمات

خدمات ارائه شده توسط شرکت ایمن الکترونیک یاس با تجهیزات نوین ، تخصص بروز  با بالاترین کیفت انجام می گیرد

تست ها فیبر نوری

OTDR ، OMK و FLUKE (فلوک)

طراحی شبکه های فیبرنوری

اجرا صفر تا صد پروژه های فیبر نوری

شیار زنی با ماشین ترنچر

شیار زنی مسافت طولانی فیبر نوری با ماشین ترنچر

رفع خرابی مسیرهای فیبرنوری

عیب یابی و رفع عیب مسیرهای فیبر نوری

خدمات فیوژن فیبر نوری

فیوژن زد ، اتصال فیوژن ، فیوژن کاری

آماده همکاری

همکاران عزیز در سراسر کشور می توانند برای خدمات فیبر نوری از جمله فیوژن زدن با ما در تماس باشند.

گروه فنی واحد فیبر نوری

متخصصین شرکت ایمن الکترونیک یاس در واحد فنی فیبر نوری

مدیریت شرکت فیبر نوری

محمد منشادی

مدیریت

کارشناس فیبر نوری

کامران صالحی نسب

سرپرست اجرا

نیرو فنی فیبر نوری

محمد حسین ضرابیه

کارشناس اجرا

نیرو فنی فیبر نوری

مهدی فاطمی لطفی

کارشناس اجرا

فیوژن فیبر نوری چیست؟

فیوژن زدن چیست ؟

اتصال فیوژن پروسه‌ای است که در آن دو فیبر به طور دائم به یکدیگر متصل می‌شوند. اتصال فیوژن برعکس کانکتورهای نوری (Fiber Connector) است که برای تنظیم مجدد آسان در پانل‌های اتصال متقاطع یا پچ طراحی شده‌اند. به طور کلی، دو نوع اتصال فیوژن وجود دارد؛ اتصال مکانیکی و اتصال فیوژن.

در اتصال مکانیکی، دو فیبر نوری به طور فیزیکی به یکدیگر متصل نمی‌شوند. بلکه در واقع، انتهای دو فیبر در داخل یک روکش  با برخی مکانیزم‌های مکانیکی بهم وصل یا تراز می‌شوند. در این اتصال، اتلاف انرژی بالا و اتلاف برگشتی بالایی نسبت به اتصال فیوژن که در ادامه به معرفی آن می‌پردازیم، دارد. از این رو، معمولا از اتصال مکانیکی فیبر نوری به طور موقت استفاده می‌شود. همینطور من جمله کاربردهای نوع اتصال می‌توان به اتصال اضطراری فیبر نوری و تست کردن فیبرها اشاره کرد

اتصال فیوژن فیبر نوری
اتصال نوع دوم فیبر نوری

دومین نوع اتصال ، اتصال فیوژن نام دارد. در این نوع اتصال ، معمولا دو فیبر نوری توسط قوس الکترونیکی به یکدیگر جوش داده شده اند . اتصال فیوژن ، یکی از گسترده ترین متدها اتصال فیبر نوری است و از آنجا که اتلاف انرژی آن و اتلاف برگشتی بسیار کمی دارد بسیار مورد استفاده قرار می گیرد . یکی از ابزار فیوژن فیبر نوری ، مفصل فیبر نوری نام دارد که اشکال مختلفی را شامل می شود. در حقیقت مفصل فیبر نوری به تجهیزات گفته شود که اتصالات کابل‌های فیبر نوری را برقرار می‌کند. مفصل فیبر نوری به‌طور کلی شامل دو دسته افقی و عمودی است که از لحاظ محیط مورد استفاده به سه گروه خاكی ، هوائی ، دريائی تقسیم‌بندی می‌شوند. 

گذشته از این ها ، اتصال فیوژن ، یکی از مطمئن ترین روش های اتصال فیبر نوری است که توسط یک دستگاه فیوژن فیبر نوری انجام می شود . 

ما در ادامه بیشتر بر روی دستگاه فیوزن فیبر نوری تمرکز می کنیم.

 

 

به فرایند متصل کردن تارهای فیبر نوری فیوزن فیبر نوری یا جوش فیبر نوری می گویند . در واقع تولید کنندگان کابل های فیبر نوری، این کابل ها را در اندازه های مشخص و محدودی تولید می کنند به همین علت در زمان نیاز به طول بیشتر، مجبور به اتصال چند کابل فیبر نوری به هم تا رسیدن به طول مورد نظر می باشیم که به این عمل فیوژن فیبر نوری می گویند.

که این اتصال بیشتر در ورودی ساختمان، محفظه های کابل کشی، نقاط مبدا و مقصد، کوپلر و هر نقطه واسطه بین فرستنده و گیرنده صورت می گیرد. همچنین در زمان قطع شدن قسمتی از کابل به دلایل مختلف نظیر حفاری نیاز به اتصال محل قطع شدگی کابل می باشد. که به این عملیات اصطلاحا مفصل بندی فیبر نوری اطلاق می‌شود.

انواع دستگاه فیوژن زدن فیبر نوری
تجهیزات فیبر نوری و دستگاه فیوژن زدن

دستگاه فیوژن فیبر نوری و نحوه کار با آن

دستگاه فیوژن فیبر نوری به دستگاهی گفته می شود که برای اتصال دو فیبر نوری مورد استفاده قرار می گیرد . انتهای الیاف فیبرها آماده سازی شده و شکاف خورده است . سپس این قسمت در وسایل تر از روی دستگاه اتصال دهنده فیوژن قرار می گیرد . با فشار یک دکمه ، انتها فیبر با الکترود گرم می شود ، بهم می شود ، بهم می پیوندد و ذوب می شود .

همینطور برای پیوند دو فیبر نوری، از وسیله‌ای به نام آداپتور فیبر نوری استفاده می‌شود. در واقع آداپتور فیبر نوری به قطعات کوچکی گفته می‌شود که معمولا کابل‌های فیبر نوری را به هم وصل می‌کنند. به عبارت دیگر، آداپتور فیبر نوری واسط بین فیبر نوری هستند که کانکتور بر روی آن‌ها نصب شده است و علاوه بر اسم آداپتور فیبر نوری ، با نام کوپلر فیبر نوری نیز شناخته می‌شود.

مراحل فیوژن زدن چیست ؟

دستگاه های فیوژن فیبر نوری دستگاه‌های اتوماتیکی هستند که شما می‌توانید از تنظیمات پیشنهادی کارخانه آنها استفاده کرده و یا پارامترهای دستگاه فیوژن فیبر نوری را به صورت دستی وارد کنید.

در واقع، ۶ مرحله اساسی برای اتصال فیوژن به وسیله دستگاه فیوژن فیبر نوری وجود دارد:

مرحله اول :‌

برای استفاده از دستگاه فیوژن فیبر نوری ، اول از همه پوشش محافظ اتصال فیوژن را قرار دهید.

پوشش فیبر نوری و فیوژن زدن
پوشش فیبر نوری در فیوژن زدن

مراحل فیوژن زدن چیست؟

مرحله دوم : 

پوشش روی فیبر را جدا کنید و پوشش فیبرها را به فیبرهای لخت 125um تبدیل کنید.

در این مرحله روکش محافظ کابل توسط ابزار خاصی به نام استریپر( لخت کننده تار فیبرنوری) تا رسیدن به کور فیبرنوری باید برداشته شود.

 این کار باید توسط شخص با تجربه انجام گیرد تا به تارهای فیبر درون کابل آسیبی وارد نشود.

مراحل  فیوژن زدن چیست ؟

مرحله سوم :

 بعد از لخت کردن، فیبر باید با استفاده از الکل و دستمال های مخصوص (دستمال بدون پرز) این کار تمیز شوند تا آلودگی های روی آن ها از بین برود.

اهمیت این کار در افزایش دقت عملیات جوش و کاهش افت دیتا در نقطه جوش است.

اهمیت تمیز کاری در فیوژن زدن فیبر نوری
برش در فیوژن زدن فیبر نوری

مراحل فیوژن زدن چیست؟

مرحله چهارم :

 فیبر باید با یک برش دهنده با دقت بالا شکسته شود. اکثر دستگاه‌های فیوژن با یک برش پیشنهادی ارائه می‌شوند.

شکاف فیبر یک مرحله بسیار مهم است زیرا کیفیت اتصالی به کیفیت برش بستگی دارد.در این مرحله سطح مقطع کور فیبر توسط کاترهای مخصوص، برش داده می شود. فیبر لازم است با یک برشگر با دقت بالا بصورت ۹۰ درجه بریده شود.

دلیل اینکه از سیم چین های معمولی یا کاتر های دستی برای این کار استفاده نمی شود این است که هیچ وقت نمی توان با آن سر صاف و یک دست برید.

مراحل  فیوژن زدن چیست ؟ 

مرحله پنجم : 

  فیبر ها را دورن هولدرها فیبر در دستگاه فیوژن قرار دهید . دکمه شروع را فشار دهید تا اتصال فیوژن شروع شود.  مرحله،‌ اصلی ترین و مهمترین قسمت می باشد. چرا که کور فیبر نوری بسیار نازک است و فیوژن آن نیازمند مهارت می باشد.
شامل قراردادن رشته ها در دستگاه، انجام تنظیمات لازمه، عملیات فیوژن و قراردادن نقطه جوش در کریمپ حرارتی مخصوص می باشد. به تنظیم نحوه قرار گرفتن دوتار در یک راستا در سه محور طولی، عرضی و ارتفاع نیز باید توجه شود. کاربر می تواند از طریق مانیتور مراحل کار را به دقت بررسی کند.
هولدر فیبر نوری در فیوژن زدن فیبر نوری
مرحله اخر فیوژن زدن فیبر نوری

مراحل فیوژن زدن چیست؟

مرحله ششم :

توجه داشته باشید که پوشش محافظ برای اتصال باید از بین برود و این فرآیند، خطر آسیب رساندن به سطح فیبر را حذف می‌کند.

پس از اتصال یا جوش، معمولاً برای بدست آوردن استحکام مکانیکی کافی، از یک پوشش جدید (به عنوان مثال، یک محافظ کوچک کننده گرما یا یک محافظ مکانیکی بست) استفاده می‌شود.

اتصال خوب در مقابل اتصال بد فیبر نوری

 

برای اطمینان از اتصال با کیفیت ، باید اتصالات ساخته شده را به صورت بصری بازرسی کنید.
به احتمال زیاد ایراداتی در اتصال خواهید یافت اما تا زمانی که بر انتقال نوری کابل های شما تاثیری نگذارد اشکالی ندارد.اتصالاتی که قابل قبول هستند و مشکلی ایجاد نمی‌کنند مانند شکل ذیل هستند:
در مقابل اتصالاتی هستند که قابل نبوده و کار با فیبر نوری را سخت یا غیر ممکن خواهند کرد.

اتصال درست فیبر نوری در فیوژن زدن